POLİTİKA Haber Girişi : 13 Haziran 2018 09:19

Yıldızoğlu: Hemşehrilerimden ricam Nusaybin'i sahipsiz bırakmasınlar

Yıldızoğlu: Hemşehrilerimden ricam Nusaybin'i sahipsiz bırakmasınlar
Ak Parti Mardin Milletvekili Adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu Nusaybin'de iftar programı düzenledi.
Ak Parti Mardin Milletvekili Adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu Nusaybin'de iftar programı düzenledi.
Şehr-i Med düğün salonunda düzenlenen iftar programına Ak Parti İl Başkanı Nihat Eri, Ak Parti Mardin Milletvekili Adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu, İlçe başkanı Mehmet Latif Özel, eski yöneticiler, STK temsilcileri, kanaat önderleri, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

YILDIZOĞLU: "AK PARTİ TÜRKİYE'YE VE NUSAYBİN'E ÇOK BÜYÜK HİZMETLER YAPTI" 

İftardan sonra vatandaşlara hitap eden Ak parti Milletvekili Adayı Yıldızoğlu, daha önce Nusaybin'de Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlatarak bu süre içerisinden Nusaybin'e ve Nusaybinlilere en iyi hizmete vermeye çalıştığını kaydetti.
"Hepiniz biliyorsunuz ki bana tevdi etmiş olduğunuz belediye başkanlığı görevini en iyi şekliyle nasıl yapılması gerekiyorsa öyle yaptığıma inanıyorum" diyen Yıldızoğlu şöyle konuştu:
"Bundan sonra da şuanda içinde bulunduğumuz seçim atmosferinde yine belediye başkanlığındaki anlayışımla, görüşümle, idealimle sizlere hizmet etmek üzere aday olmuş bulunuyorum. Bu anlamda bütün hemşerilerimden destek beliyorum. Biliyorsunuz Nusaybin'in Cumhuriyet tarihinde sadece bir tek Milletvekili çıkmıştır. Bu Nusaybin'i bir anlamda sahipsiz bırakmıştır bu durum. Dolayısıyla hemşerilerimden ricam Nusaybin'i sahipsiz bırakmasınlar. Oylarıyla Nusaybin'e sahip çıksınlar. Ak Partimizin Nusaybin'e ve Türkiye geneline söyleyecek olursak çok büyük hizmetleri olmasına rağmen bazı anlayışlar bu hizmetleri sanki yokmuş gibi göstermeye çalışmaktadırlar. Ama her şey ayan beyan ortadadır. Bu partinin Türkiye'yi nereden alıp nereye götürdüğünü hepiniz görüyorsunuz, biliyorsunuz. Türkiye içeride ve dışarıda birçok komplolarla karşı karşıya bulunmaktadır. Bunu hepimiz biliyoruz. Dışarıda Türkiye'yi bölüp parçalamak ve yok etmek isteyenler, içeride onların işbirlikçileri gece gündüz durmadan çalışmaktadırlar. Bütün halkımızın bu bilinçte olup önümüzdeki seçimin bana göre varlık yokluk seçimi ve savaşıdır. Bunu öylece bilelim. Buna göre de seçimlerde gerekli hassasiyeti göstererek oylarımızı kullanalım."

ERİ: "KARŞIMIZDAKİLER BİR YAPIMEKİBİ OLARAK DEĞİL ADETA BİR YIKIM EKİBİ OLARAK ÇALIŞIYORLAR"