YAŞAM Haber Girişi : 07 Aralık 2019 11:57

Yardıma Muhtaç aile NESO başkanı Özel'in desteğiyle yeni evlerine taşındı

Yardıma Muhtaç aile NESO başkanı Özel'in desteğiyle yeni evlerine taşındı
Yardıma Muhtaç aile NESO başkanı Özel'in desteğiyle yeni evlerine taşındı

Nusaybin'de çocuklarıyla birlikte yardıma muhtaç olduğu belirtilen aile, NESO Başkanı Ömer Özel tarafından tutulan ve içerisi döşenen yeni evlerine taşındı.

 

Sosyal medya hesaplarından paylaşılan Remziye Beriman ve çocuklarının durumu üzerine birçok kurum ve kuruluş harekete geçti.

 

Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel ile Yönetimi, aile için yeni bir tutarken evin içerisindeki tüm malzemeleri de kendi imkanlarıyla tedarik ettiler.

 

Evin hazırlanmasından sonra Remziye Beriman ve ailesi, NESO Başkanı Özel ve yönetimi tarafından hazırlanan yeni evlerine taşındı.

 

Remziye Beriman, kendilerine destek veren başta NESO Başkanı Özel olmak üzere herkese teşekkür etti.

 

Öte yanda evin oluşturulmasından NESO yönetiminin de büyük desteği olduğunu bildiren NESO Başkanı Özel, "2 Gündür Sosyal Medyada paylaşılan bu mağdur Ailemize Nusaybin Esnaf Ve Sanatkarlar Odası olarak elimizden geldiği kadarı ile destekte bulunduk. Allah'ımıza binlerce kez şükürler olsun ailemizin yüzünü güldürebildik. Yeni bir yuva sahibi yapmanın mutluluğunu beraber yaşadık. Her Zaman Halkımızın emrindeyiz" dedi.

 

- Aile Politikalar, SYDV ve Kızılay Şubesinden aileye yardım
 

 

Öte yanda ilçede bulunan Kaymakamlığa bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Türk Kızılayı Nusaybin Şubesi ile Aile ve Sosyal Politikalar ilçe Müdürlüğü aileye çeşitli yardımlarda bulundu.

 

SYDV ve Aile Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğünün aileye düzenli olarak bir yıl boyunca maddi destek vereceği öğrenildi.