EĞİTİM Haber Girişi : 21 Aralık 2018 11:38

Türkiye Öğrenci Meclisi Nusaybin'e Kütüphane yaptı

Türkiye Öğrenci Meclisi Nusaybin'e Kütüphane yaptı
15. Dönem Türkiye Öğrenci Meclisi tarafından Şehit Gökhan Osman Karaduman adına yapılan Kütüphanenin açılışı yapıldı.
15. Dönem Türkiye Öğrenci Meclisi tarafından Şehit Gökhan Osman Karaduman adına yapılan Kütüphanenin açılışı yapıldı.
Nusaybin Ortaokulunda yaptırılan Kütüphanenin açılış kurdelesi, Mardin Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Nusaybin Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, 15. Dönem Türkiye Öğrenci Meclisi kâtibi Görkem Ulusoy ve öğrenciler tarafından kesildi. Açılışa katılanlar daha sonra Şehit Gökhan Osman Karaduman adına yapılan Kütüphaneyi gezdi.
Burada açıklama yapan Mardin Milli Eğitim Müdürü Sarı, Nusaybin'in ilim ve bilim şehri olduğunu belirterek dünyanın ilk üniversitesinin Nusaybin'de olduğunu kaydetti. Kütüphanenin Nusaybin'e yakışır bir kütüphane olduğunu ifade eden Sarı, 15. Dönem Türkiye Öğrenci Meclisine olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ettiğini söyledi.
Türkiye Öğrenci Meclisi olarak Nusaybin'e kütüphane yapmanın gururunu yaşadıklarını belirten 15. Dönem Türkiye Öğrenci Meclisi kâtibi Görkem Ulusoy ise: "Türkiye Öğrenci Meclisi olarak bugün Nusaybin'e geldik. Şehidimiz Gökhan Osman Karaduman adına bir Kütüphane yaptık. Emeği geçen Ülkü Ocaklar ailesine, Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı, Akçaabat Ülkü Ocakları İlçe Başkanı, Beşikdüzü Ülkü Ocakları İlçe Başkanı ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Şehidimizin vasiyetini yerine getirdiğimiz için çok mutluyuz. Şehidimiz gibi kahraman evlatlarımız inşallah burada yetişir. Onlar için yaptık, inşallah onlara yararlı olacaktır"  şeklinde konuştu.
Açılıştan sonra Mardin İl Milli Eğitim Müdürü tarafından Şehit Gökhan Osman Karaduman Kütüphanesi tabelasını asarken program okunan duayla sona erdi.