Tam Bir-Üni ekibi Dünyanın İlk Üniversitesini çekti

Açıklama

Biz ayrı ayrı üniversitelerde, ayrı bölümler okuyan, hiçbir ticari amaç gütmeden sanat heyecanlılığıyla bir araya gelen 4 kişilik bir ekibiz. 
Amacımız Youtube platformunda kaliteli konseptler, formatlar oluşturarak büyük kitlelere ulaşmak.
Bütün videolarımızın kitle muhatabı genellikle üniversite öğrencileri, daha çok o düzeyde içerikler üretiyoruz ve tekrara düşmemeyi, başkalarını taklit etmemeyi, özgün olmaya çok özen gösteriyoruz.
Hepimiz Youtube’nin gücüne inanıyoruz, bu platform geleceğin medyası, televizyonu.. "Bizde burada olmalıyız" dedik ve fikirlerimizi geliştirerek başladık projeye. 
Mor Yakup Kilisesi çok büyük bir öneme sahip ve kendi memleketimizde olması da ayrı bir gurur.
Youtube kanalımızın ismi Tam Bir-Üni, isminden de tahmin edeceğiniz gibi bizim içeriklerimizde üniversite öğrencilerine yönelik.. 
Mor Yakup dünyanın ilk üniversitesi ve dolayısıyla bizim için vazgeçilemez bir içerikti. Bu amaçla videomuz, Mor Yakup Kilisesi için de bir arşiv niteliği taşıdığına inandık. 
Mor Yakup Kilisesi'nin Peygamber efendimizin 13. kuşak torunlarından Hz. Zeynep ve Hz. Zeynel Abidin'in ismini taşıyan öbür tarihi ve kutsal mekan ile yan yana olması ayrı bir kültürel zenginlik patlaması. 
İki ilahi dinin kardeşlik temelinde barışçıl bir şekilde yan yana olması adeta iki kardeşi andırıyor. Belki de dünyanın hiçbir yerinde rastlamayacağımız bir kültür ve medeniyet bu. O yüzden bunu herkesle paylaşmak istedik ve videomuzu tıpkı Mor Yakup Kilisesi ve Zeynel Abidin Camisi gibi sevgi temeli üzerinde hazırladık. Bu konseptimizin birçok şeye ve kişiye ışık tutacağına inanıyoruz.