Ramazan Turnuvasının Şampiyonu, Beko Irmak Ticaret

Açıklama

Nusaybin'de ilk defa düzenlenen Ramazan ayı 30 yaş üstü Halı Saha Futbol turnuvasının şampiyonu, Beko Irmak Ticaret oldu.
Simurg Cafe ve Lezzet Salonu ana sponsorluğunda Hakan Olimpik Spor Kompleksinde düzenlenen turnuvanın final maçında Vip İletişim ve Beko Irmak Ticaret karşılaştı. Yapılan seremoniden sonra başlayan maç büyük çekişmeye sahne oldu. 3 kırmızı kartın çıktığı maçı Vip İletişim'i 3 - 0 yenen Beko Irmak Ticaret kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada Vip İletişim ikinci, Simurg Cafe ve Lezzet Salonu üçüncü, Muznur Su en centilmen takım, Gol Kralı Beko Irmak Ticaret'ten Fırat Bilge ve turnuvanın en iyi kalecisi de Vip İletişim kalecisi Uğur İnsel seçildi.

- ÖDÜL PROGRAMI DÜZENLENDİ

Final maçının bitimiyle birlikte ödül programı düzenlendi. Turnuvanın ana sponsoru Simurg Cafe ve Lezzet Salonu sahibi Orhan Yıldız, organize ettiği turnuvalardan dolayı Nusaybin sporseverlerine olan katkılarından dolayı turnuva koordinatörü Şehmus Ak'a plaket verdi.
Yıldız yaptığı konuşmasında, "Yaklaşık 3 yıldır Nusaybin'de düzenlenen neredeyse tüm sosyal, kültürel, sportif etkinliklere bir şekilde katılım sağladık veya katılan kişi ve kurumlara destek olduk. Son iki turnuvaya ise ana sponsor olarak yine desteğimizi eksik etmedik. Bu turnuva katılım şartları ve ramazanda oynanması nedeniyle diğer turnuvalardan daha farklı geçti. Şahsi fikrime göre daha güzel geçti. Bu turnuvanın önümüzdeki dönemlerde düzenlenecek olan diğer etkinliklere ön ayak olmasını diliyorum. Son olarak turnuvaya katılan tüm takımlara ve sporculara, tertip komitesi üyelerine, işletme çalışanlarına teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
Kazanan takımlara ödülleri vermek üzere saha davet edilen Eğitim Bir Sen Nusaybin ilçe temsilcisi Mehmet Şefak Kavak ise, "Maç finali çok zevkli geçti. Başta finalist iki takım olmak üzere turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ediyorum" dedi.
Turnuva koordinatörü Şehmus Ak da, turnuvanın düzenlenmesinde ana sponsor olan Simurg Cafe ve Lezzet Salonu, sponsorlar; Elit Estetica Güzellik Merkezi, Xerat. mob. dek, Ay Tekstil, Dündar Gümrükleme, Yakıci İnşaat ve Nasibeyn Reklam yöneticileri yanı sıra turnuvaya katılan tüm takım ve firma yetkililerine, sporculara ve destek olan herkese teşekkür etti.
Nusaybin'de hep ilkleri yaptıklarını kaydeden Ak, ilk defa düzenlenen Ramazan ayı 30 yaş üctü halı saha futbol turnuvasının da Nusaybin'e ve Nusaybinli Sporseverle yakışır bir şekilde sona erdiğini söyledi. 
Daha sonra Eğitim Bir Sen Nusaybin İlçe Temsilcisi Mehmet Şefak Kavak ve TÜGVA İlçe Başkanı Mehmet Emin Aydın, turnuvada dereceye giren takımlar ile destek veren kurum ve kuruluşlara plaket, madalya ve kupa verdi.