SPOR Haber Girişi : 23 Mart 2018 15:21

Nusaybin'deki TÜGVA turnuvasında Şampiyonlara bisiklet

Nusaybin'deki TÜGVA turnuvasında Şampiyonlara bisiklet
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından Nusaybin'de yapılan Futbol Turnuvasından şampiyonlara bisiklet hediye edildi.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından Nusaybin'de yapılan Futbol Turnuvasından şampiyonlara bisiklet hediye edildi.
TÜGVA temsilciliği tarafından Hakan Olimpik Kompleksi 2'de Ortaokullar arasından futbol turnuvası düzenledi. Turnuvada Hacı Ali Mungan Ortaokulu Şampiyon olurken, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ikinci, Gazipaşa Ortaokulu da üçüncü oldu.
Şampiyonluk maçı sonrası ödül töreni düzenledi. Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, Müftü İrfan Açık, Tügva il temsilcisi Mesut Çetin, İlçe temsilcisi Mehmet Emin Aydın, Din Bir Sen Temsilcisi Ahmet Ersan, Tügva yöneticileri ile Okul Müdürleri tarafından madalya, kupa, forma ve ayakkabı verildi.

-ŞAMPİYON TAKIMIN TÜM SPORCULARINA BİSİKLET VERİLDİ
Tügva tarafından yapılan turnuvada şampiyon olan Hacı Ali Mungan Ortaokulu takımında oynayan 10 sporcuya da madalya ve bisiklet hediye edildi. Sporculara kupalarını veren Milli Eğitim Müdürü Çetin: "Tüm öğrencilerimizi kutluyorum. İnşallah sizler de ileride bu tür turnuva ve etkinlikler düzenleyecek büyüklerinizin izinde olursunuz. Öğrencilere bisiklet verilmesi ayrıca güzel bir sürpriz oldu. Tüm öğrenci ve görev alan öğretmenlerini tebrik ediyorum" dedi.

-"SLOGANIMIZ KARDEŞLİK KAZANSIN" 
Ödül töreninde konuşan Tügva ilçe temsilcisi Aydın ise, Nusaybin Tügva olarak yaptıkları turnuvaya tüm ortaokulların ilgi gösterdiğini kaydetti. Turnuvanın finalini büyük bir coşku ile yapmanın gururunu ve heyecanını yaşadıklarını belirten Aydın: "Turnuvamızın ana temasını  "Kardeşlik Kazansın" olarak belirlemiştik. Bu güzel etkinliğimizde kazanan kardeşlik, birlik ve beraberlik oldu. Sporun birleştirici gücü ile gençlerimiz arasındaki kardeşliğin sevgi ve saygının pekiştiğini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sosyal ve kültürel etkinliklerle ilçemizdeki öğrencilerimizle ve gençlerimizle beraber olmaya devam edeceğiz inşallah. Bizi yalnız bırakmayan Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Ümit Çetin ve İlçe Müftümüz İrfan Açık hocamıza, turnuvamız boyunca bizden desteklerini esirgemeyip  bize ev sahipliği yapan Hakan Olimpik 2 Kompleksi yöneticilerine teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.
Ödül töreninden sonra ikinci ve üçüncü olan okulların öğrencileri şampiyon takım sporcularını tebrik ederek centilmenlik örneği gösterdi.