ASAYİŞ Haber Girişi : 09 Şubat 2012 15:56

Nusaybin'deki motosiklet operasyonu vatandaşı memnun etti

Nusaybin'deki motosiklet operasyonu vatandaşı memnun etti
Mardin'in Nusaybin ilçesinde polis, plakasız motosiklet uygulamasında 36 motosiklet yakaladı. Polisin uygulamasına vatandaşlar destek verdi.
Nusaybin'de plakasız motosiklet operasyonu
- 36 Motosiklet yakalanarak sahipleri hakkında yasal işlem yapıldı
- 3 ayda motosikletlerin karıştığı 200'e yakın kaza meydana geldi

Arif Altunkaynak - Nusaybinim.com
Mardin'in Nusaybin ilçesinde polis, plakasız motosiklet uygulamasında 36 motosiklet yakaladı. Polisin uygulaması vatandaşları memnun etti.
    Nusaybin'de plakasız motosikletlerin birçok trafik kazasına karışması üzerine polis hareke geçti. Vatandaşların ihbarlarını da değerlendiren Nusaybin ilçe Emniyet müdürlüğü Asayiş ve Trafik ekipleri, Çevik kuvvet ekiplerinden de destek alarak ilçe geneli uygulama yaptı. Uygulmada sorgulanan 85 motosikletten 36'sı, plakasız ve uygunsuz trafiğe çıktığı gerekçesiyle yakalanarak muhafaza altına alındı. Motosiklet sürücülerinin haklarında da gerekli yasal işlem yapıldı.

    - Vatanaşlar polisin uygulamasına destek verdi
    Polisin ilçe geneli yaptığı motosiklet uygulamasına vatandaşlar da destek verdi. Plakasız, lambasız ve egzoz sesinden rahatsız olan vatandaşların 155 polis hattını arayarak şikayette bulunduğu öğrenildi. Emniyete gelen ihbarlar sonucunda polisin hareke geçtiği belirtilirken Emniyet yetkilileri ilçede son üç ay içerisinde motosikletlerin karıştığı 200'e yakın kazanın meydana geldiği ifade etti.