RESMİ İLANLAR Haber Girişi : 12 Ocak 2019 09:34

Nusaybin'de Siyer Sınavına başvurular devam ediyor

Nusaybin'de Siyer Sınavına başvurular devam ediyor
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Türkiye genelinde bu yıl 8’incisi düzenlenecek umre ödüllü Siyer Sınavının başvuru ve kayıt işlemleri Nusaybin'de devam ediyor.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Türkiye genelinde bu yıl 8’incisi düzenlenecek umre ödüllü Siyer Sınavının başvuru ve kayıt işlemleri Nusaybin'de devam ediyor.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından 17 Şubat 2019 tarihinde Türkiye genelinde "O’nu Oku, O’nu Yaşa" temasıyla düzenlenecek olan Siyer Sınavı’nın başvuru ve kayıt işlemleri Nusaybin ’de devam ediyor. Nusaybin’de  her yıl binlerce kişinin katıldığı sınava bu yıl daha çok katılım bekleniyor.
Sınavın Nusaybin Koordinatörlüğünü yürüten Düşünce -Der Başkanı Metin Kardaş , Siyer Sınavı çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Nusaybin’ın merkez ve bağlı mahallelerinde sınavın afiş ve duyuru çalışmalarını yaptıklarını belirten kardaş , bu sınavın tüm yaş kategorilerine yönelik olduğunu söyledi.
Kardaş , “Peygamber Sevdalıları Vakfı’na bağlı Düşünce -Der olarak 2019 yılı Siyer Sınavı çalışmalarımız başlamıştır. Bu çalışmalarla ilgili Nusaybin merkez ile bağlı mahalle, belde köylerde afişlerimizi astık ve asmaya devam ediyoruz. Özellikle halkımızın dikkatini şuna çekmek istiyorum; Peygamber Sevdalıları Vakfı’nın yapmış olduğu tüm etkinlikler tüm halkı kapsayacak etkinliklerdir. Şuraya dikkat çekmek istiyorum Hazreti Peygamber’e ( Sallalahü Aleyhi Vesselem ) iman eden Hazreti Ali 10 yaşında değil miydi?  Mus’ab bin Umeyr 18-19 yaşlarında değil miydi? Abdullah İbni Ümmü Mektûm 65 yaşlarında değil miydi? Bu sınav dört kategori olmak üzere çocuklarımıza, gençlerimize ve yetişkinlere yöneliktir.   İşte bundan dolayı Peygamber Sevdalıları Vakfı’na teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
“Bu sınavda herkesin bir ödülü vardır”
Dört kategoride yapılacak olan sınav hakkında bilgi veren Kardaş Siyer Sınavında herkesin sahip olacağı bir ödülün olduğunu belirterek, 
“Birinci kategori dediğimiz çocuklarımıza yönelik 'En Güzel Örnek Hazreti Muhammed' adlı kitap dördüncü ve beşinci sınıfa gidenler için hazırlanmıştır. İkinci kategoride ise onların bir üstü ortaokul 6-7 ve 8’inci sınıflara yönelik hazırlanmıştır. Yani onların anlayacağı dilde hazırlanmıştır. Üçüncü kategori ise liseye giden gençlerimizin anlayacağı bir dilde hazırlanmıştır. Dördüncü kategori kitabımız ise özellikle yetişkinler dediğimiz halkımızın Hazreti Peygamber’in (Sallalahü Aleyhi Vesselem) hayatını güzel anlayacağı bir şekilde hazırlanmıştır. Bu kitaptan sınava girecekler. Özellikle sınavın ödülleri hakkında şunu söyleyebiliriz. Hani az önce dedik ya herkesin anlayacağı bir dilde kitaplar hazırlanmıştır. Herkese yarayacak bir ödül vardır. Yani bunu çocuğumuzun oynayacağı toptan tutun, gençlerimizin bineceği bir bisiklet ve lise ve üniversite gençlerimizin işlerine yarayan ve belki çok ihtiyaç duydukları bilgisayar, yetişkinlerimizin, ihtiyarlarımızın ise özellikle bekledikleri Kabe’ye gitmeleri ve onları umreye göndermeleridir.” Dedi 

Kitap temin ve Başvuru  merkezlerimiz 
ŞEFFAF PLASTİK 
Adres :Selahaddin eyubi mah. Sakarya caddesi  no 79/C
ŞİMŞEK KIRTASİYESİ 
Adres :Selahaddin eyubi mah.posta sokak no 20/A
TAKSAN KIRTASİYE 
Adres : Cumhuriyet cad. Dörtyol kavşağı no 12
ESRA KIRTASİYE 
Adres Sakarya caddesi iş bankası bitişiği 
SEYİDOĞLU KIRTASİYE 
Yeni turan mahallesi Lozan caddesi  136/A köprü başı 

İletim   0543 391 3806
Hemen başvurunuzu yapmak için tıklayın
http://www.siyersinavi.com/default1.aspx