EĞİTİM Haber Girişi : 04 Mart 2019 20:08

Nusaybin Belediyesinden okula kütüphane

Nusaybin Belediyesinden okula kütüphane
Nusaybin Belediyesi tarafından kitapları alınan Zeynel Abidin Anadolu İmam Hatip Lisesi kütüphanesinin açılışı yapıldı.

Nusaybin Belediyesi tarafından kitapları alınan Zeynel Abidin Anadolu İmam Hatip Lisesi kütüphanesinin açılışı yapıldı.
Nusaybin Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından alınan Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Kitaplarla oluşturulan okul kütüphanesinin açılış kurdelesi, Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü vekili Yener Yıldırım, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü vekili Nurettin Şimşek ve Okul Müdürü Cemal Ay tarafından kesildi.
Nusaybin Belediyesi olarak yaklaşık üç yıldır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle koordinasyon halinde ilçedeki okulların ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını belirten Kültür ve Sosyal İşler Müdürü vekili Şimşek, son dönemde ilçedeki okulların kütüphanelerinin zenginleştirilmesi için okullara kitap desteğinde bulunduklarını kaydetti.

- ÇETİN: "BELEDİYE, KİTAPTAN PARKE TAŞINA KADAR BİZE HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLIYOR"
Kütüphane açılışında konuşan Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin de Nusaybin Belediyesinin kendilerine her türlü desteği ve imkanı sunduğunu kaydetti.
Nusaybin Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yaklaşık üç yıldır Nusaybin Belediyesinden talep ettikleri tüm işlerin eksiksiz ve en iyi şekilde yapıldığını ifade eden Çetin: "Belediyemiz, okullarımıza bugüne kadar hiç yapılmayan hizmetleri sundu. Okul avlularımızdaki spor alanları, fidan dikimi, boyama, bahçe düzenlemeleri, parke taşları ve kütüphanedeki kitaplara kadar her türlü desteği alıyoruz. Milli Eğitime ve okullarımıza olan desteklerinden dolayı Kaymakam ve Belediye Başkan vekilimiz Mehmet Balıkçılar başta olmak üzere tüm belediyedeki birim amirlerine ve personele teşekkür ediyorum. Eğitim camiası olarak Belediyemizi her zaman yanımızda görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün de ilçemizi geleceğe taşıyacak, büyük umutlarla kurulan ve bu doğrultuda hizmet veren Zeynel Abidin Anadolu İmam Hatip Lisemizin kütüphanesi baştan sona kadar belediyemizin desteğiyle kitap doldu. İnşallah öğrencilerimiz bu kitaplardan en iyi şekilde istifa ederler" şeklinde konuştu.
Açılıştan sonra Milli Eğitim Müdürü Çetin, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü vekili Yıldırım ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü vekili Şimşek ile öğrenciler kütüphaneyi gezerek kitapları inceledi.