SPOR Haber Girişi : 17 Eylül 2019 11:55

Nusaybin Basketbol kulübü 2'inci yıl dönümünü kutladı

Nusaybin Basketbol kulübü 2'inci yıl dönümünü kutladı
2017 yılından kurulan Nusaybin Basketbol Kulübü, 2'inci yıl dönümünü kutladı.

2017 yılından kurulan Nusaybin Basketbol Kulübü, 2'inci yıl dönümünü kutladı.

 

Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen kutlama ve ödül gecesine Gençlik ve Spor İl Müdürü Hadi Çomaktekin, Nusaybin Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, Gençlik ve Spor ilçe müdür vekili Taner Karadağlı, Kulüp Antrenörleri Yusuf Harman ve Tahir Gümüş ile sporcular katıldı.

 

Gösteri maçıyla başlayan kutlamada daha sonra ödül programı düzenlendi.

 

Ödül töreninde konuşan kulüp antrenörü Tahir Gümüş, "2017'de kurduğumuz kulübümüz gün geçtikçe daha da büyümektedir. Amacımız çocuklarımızı spor anlamında çok daha iyi yerlerde görmektir. Kulüp olarak Biz birlikte daha büyük bir aileyiz sloganıyla çalışmalarımıza daha da güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Bu sene ilk defa kış ve yaz kampı düzenleyeceğiz. Bunun heyecanını yaşamaktayız. Kim olursa olsun her zaman sporcularımızı almaya devam edeceğiz. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Ödül töreninde Gençler kategorisinde Mardin şampiyonu olan genç kızlara kupalarını Mardin il Gençlik ve Spor Müdürü Hadi Çomaktekin tarafından verilirken, küçükler kategorisinde Mardin Şampiyonu olan küçük kızlara ise kupaları Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin tarafından verildi.

 

Gecede ayrıca 2'inci yıl dönümü nedeniyle pasta kesimi yapıldı.