POLİTİKA Haber Girişi : 12 Mart 2011 16:49

Nusaybin Ak Parti’de Osman Doğru dönemi başladı

Nusaybin Ak Parti’de Osman Doğru dönemi başladı
Ak Parti Mardin Milletvekili aday adaylığı için partideki görevinden istifa eden Halil Canın yerine genel merkez tarafından atanan Osman Doğru, görevi devir aldı.
Arif Altunkaynak
Ak Parti Mardin Milletvekili aday adaylığı için partideki görevinden istifa eden Halil Can’ın yerine genel merkez tarafından atanan Osman Doğru,  görevi devir aldı. Başkan Doğru, hizmetlerinden dolayı Başkan Can’a teşekkür etti.
     Nusaybin Ak Parti ilçe binasında yapılan devir teslim töreninde konuşan Doğru, göreve hizmet için geldikleri ve herkesi kucaklayıcı bir siyaset sürdüreceklerini bildirdi. Ak Parti’de eski yeni kavramının olmadığını kaydeden Doğru şöyle konuştu;
“Ak Partili olarak hepimiz memleketimize hizmet doğrultusunda görev üstlenmeliyiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Belirli sürelerde birçok arkadaşımız bu bayrağı belli bir noktaya taşıdı. Ak Parti olarak daha önceki ve yeni seçilen yönetici arkadaşlarımızın birlikte hareket etmesini istiyoruz. İlçemizin menfaatine olacak tüm işlerde varız. Nusaybinli olan ve memleketine hizmet etmek isteyen tüm kesimleri yanımızda görmek istiyoruz.”
     Doğru, daha sonra dört yıldır başarılı bir şekilde Ak Parti ilçe başkanlığını yapan Can’a, hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken Milletvekili adaylığı yolunda başarılar diledi.
Eski başkan Can da göreve yeni gelen yönetime başarı dileklerine bulundu. / Nusaybinim.com