GÜNDEM Haber Girişi : 13 Mayıs 2012 09:03

NÖDER, Anneler Günü nedeniyle mesaj yayınladı

NÖDER, Anneler Günü nedeniyle mesaj yayınladı
Nusaybin Öğretmenler Derneği (NÖDER), Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Nusaybinim.com Haber Servisi
Nusaybin Öğretmenler Derneği (NÖDER), Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
NÖDER'İN Anneler Günü meajı şöyle;
"Annelerimiz, kutsallıkları belirtilen en değerli varlıklarımızdır. Yaşamımızın ilk anından başlayarak, sevgi ve şefkatini bizlerden esirgemeyen, en zor anlarımızda bize güç veren annelerimiz, yerleri asla doldurulamayacak en değerli, en kutsal varlıklarımızdır.
Dünyaya getirdiği çocuğu, sonsuz sevgi ve fedakârlıkla büyüten, ahlaki ve manevi değerleri vererek çocuğun kişiliğinin oluşmasını sağlayan annelerimiz, topluma yön verecek sağlıklı nesillerin yetişmesinde büyük bir görev üstlenmektedirler.
 
Annelerimiz sağlıklı bir toplumun temel taşıdır. Onların mutlu ve huzurlu, endişelerden uzak bir hayat sürmeleri, şüphe yoktur ki, yetiştirecekleri nesillerin mutluluğu için de vazgeçilmez bir önem taşımaktadır. Bir ömrü biz evlatlarının mutluğu için feda eden, kendisinden ziyade bizlerin mutluğuyla mutlu, elemleriyle hüzünlü olan annelerimize sevgimizi göstermenin en iyi yolu, emeklerinin boşa gitmediğini hissettirmek, gurur duyacakları evlatlar olmak, sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yaşamak ve başarılarımızla onların yüzünü güldürmektir. Annelerin çocuklarından tek beklentileri görecekleri sevgi ve ilgidir. Onları mutlu etmenin en güzel yolu hak ettikleri sevgi, saygı ve ilgiyi eksik etmemektir. Bu nedenle anneler sadece yılın bir gününde değil, her gününde hatırlanmalıdır. Çocuklarının mutluluğu, huzuru ve sağlığını her şeyin üstünde tutan, onlar için tüm zorluklara göğüs geren ve karşılığında ise hiçbir beklentisi olmayan annelerimizdir.
 
Anneler Günü, annelerimize verdiğimiz değeri, duyduğumuz sevgiyi ve yalnız olmadıklarını göstermek için önemli bir fırsattır.
 
Nusaybin Öğretmenler Derneği (NÖDER) olarak “Cennet annelerin ayakları altındadır.” Hadis-i Şerifine nail olan, bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, hoşgörünün, bilgeliğin, fedakârlığın, sevgi ve saygının; hayata dair tüm eşsiz ve yüce duyguların timsali olan annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyoruz. "