MARDİN Haber Girişi : 24 Mayıs 2019 14:04

MARSİAD üyeleri iftar programında buluştu

MARSİAD üyeleri iftar programında buluştu
Mardin Sigorta Acenteleri Derneği  (MARSİAD) üyeleri Mardin merkez Artuklu’da iftar programında bir araya geldi.

Mardin Sigorta Acenteleri Derneği  (MARSİAD) üyeleri Mardin merkez Artuklu’da iftar programında bir araya geldi.

Programda bir konuşma yapan Başkan Mehmet Ziya Demirkaya, Tüm üyeleri ile istişare ruhu içerisinde hareket eden şeffaf yönetim anlayışına inanan bir dernek kurduklarını söyledi.

Mardin’de MARSİAD çatısı altında toplanan sigorta acenteleri Kamor Millet Bahçesi’nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Programda konuşan MARSİAD Başkanı Mehmet Ziya Demirkaya, yönetim kurulu üyelerini tek tek platforma davet etti. Başkan Demirkaya yönetim üyeleri İshak İncesu, Zeynep Tuaç, İbrahim Halil Denktaş, Ahmet Karadeniz, Şahin Uluğ ve Yılmaz Aydoğan’a derneğin kuruluş aşamasında gösterdikleri çaba ve özveriden dolayı teşekkür etti. 

Tüm üyeleri ile istişare ruhu içerisinde hareket eden şeffaf yönetim anlayışına inanan bir dernek kurduklarını vurgulayan MARSİAD Başkanı Mehmet Ziya Demirkaya, “Kimseyi ötekileştirmeden kutuplaştıran değil bütünleştiren, sıcak, samimi bir aile ortamı oluşturarak her ailesini aile ferdi olarak görebilen bir dernek olmasına ikna olduk. Çünkü amacımız seçimden seçime üyesini hatırlayan değil, her zaman üyesini hatırlayan, her zaman meslektaşının yanında durabilen bir derneğe ihtiyaç olduğunu düşündük. Üyelerini düşünen meslektaşlarının sorunlarıyla ilgilenen tabela ya da etiket görüntüsünden uzak samimi bir yönetim anlayışıyla çalışan bir dernek olması gerektiğine inandık." dedi.

Başkan Demirkaya sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizler sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren her biri kendi payına düşen bir çalışma ile kendisini idame etmeye çalışan acenteleriniz. Biz istedik ki kimse kimsenin kuyusunu kazmadan bir diğerini rakibi gibi görmeyen meslektaşına saygılı bir biçimde müşteri memnuniyetini yükselten acenteler olarak katkı sunmayı düşünen bir dernek olmak istedik."
Kaynaşmak ve vizyonlarına anlam katmak için Mardin merkezde meslektaşlarına yeni bir mekanda dernek merkezini kurmak için girişimlerde bulunduklarını aktaran Demirkaya, “Diyarbakır’a gidip bürokrat abilerimizden destek sözü aldık. İnşallah bayramdan sonra bu çalışma ile ilgili sonuç alacağız. Şunu samimiyetle ifade etmek istiyorum; amacımız Mardin’deki her bir acente işletmecisi kardeşimizin kurumsallaşma yönündeki çabalarının destekçisi olarak tüm acentelerimizin gerek sigorta şirketleri nezdinde gerekirse de müşterilerimiz nezdinde saygın bir imaj kazandırabilmenin gayreti ve çabası içerisinde olacağız.” diye konuştu.
Dernek yöneticileri ve üyelerin birlikte çektikleri aile fotoğrafının ardından program sona erdi.