MARDİN Haber Girişi : 29 Aralık 2017 11:17

Mardin'de BİK'in eğitim projesinde imzalar atıldı

Mardin'de BİK'in eğitim projesinde imzalar atıldı
Basın İlan Kurumu tarafından hazırlanarak Dicle Kalkınma Ajansı'na sunulan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüklerinde Çalışan Personelin Kurumsal İletişiminin Arttırılması Eğitimi" projesinin imzaları atıldı.
Basın İlan Kurumu tarafından hazırlanarak Dicle Kalkınma Ajansı’na sunulan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüklerinde Çalışan Personelin Kurumsal İletişiminin Arttırılması Eğitimi" projesinin imzaları atıldı.

Dicle Kalkınma Ajansı’nın (DİKA) 2017 Yılı Destek Programı çerçevesinde Basın İlan Kurumu’nun (BİK) proje ekibi tarafından “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüklerinde Çalışan Personelin Kurumsal İletişiminin Arttırılması Eğitimi” konulu bir proje hazırlandı.

Söz konusu proje Eylül-Ekim döneminde DİKA’ya sunuldu. DİKA tarafından incelenen proje, başarılı bulunarak ajans tarafından kabul edildi.

Proje kapsamında Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt’te yer alan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan görevli personelin kurumsal iletişim konusunda, deneyimsel öğrenme teknikleri ile desteklenerek bilgi, becerilerinin güçlendirilmesi ve kamu kurumlarının hizmet kalitesinin niteliklerinin arttırılması amaçlanıyor.

İmzaları atılan proje kapsamında 32 kişiye kurumsal iletişim eğitimi verileceğini belirten Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Adnan Günbegi yaptığı konuşmada, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ şahsında DİKA değerli Yönetim Kuru üyeline ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca ile BİK Yönetim Kurulu üyeleri ile tüm basın mensuplarına teşekkür ettiğini belirtti.

DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, kurumlar tarafından hazırlanan projelere katkılarının artırarak devam ettireceklerini ifade ederek, “Bizler ajans olarak her zaman projelere destek vereceğiz.” dedi.

BİK Mardin Şubesi Müdürü Adnan Günbegi ise projenin kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan görevli personele olumlu katkılar sunacağını dile getirdi.

Eğitimin sonunda katılımcılara sertifikası verilecek.