POLİTİKA Haber Girişi : 29 Aralık 2018 07:00

İzzettin Yıldırım, Belediyeyi tüm halkın belediyesi haline getireceğiz

İzzettin Yıldırım, Belediyeyi tüm halkın belediyesi haline getireceğiz
HDP'den Nusaybin Belediye Başkan Aday Adaylığına başvuran İş adamı İzzettin Yıldırım, partisinin kendisini aday göstermesi ve halkın da teveccüh gösterip kendisini seçmesi halinde Belediyeyi tüm halkın belediyesi haline getireceklerini belirtti.
HDP'den Nusaybin Belediye Başkan Aday Adaylığına başvuran İş adamı İzzettin Yıldırım, partisinin kendisini aday göstermesi ve delegenin teveccüh gösterip kendisini seçmesi halinde Belediyeyi tüm halkın belediyesi haline getireceklerini belirtti.
HDP'de şuana kadar belediye başkan aday adaylığı için yapılan tüm başvuruların değerli olduğunu kaydeden Yıldırım, aday gösterilip seçilmesi halinde Başkan merkezli değil, Belediye Meclisi, STK, STK, kadın, genç ve halkın yer aldığı geniş çerçeveli bir yönetim anlayışını ortaya koyacaklarını bildirdi.

İzzettin Yıldırım kimdir?
"İş adamı olan İzzettin Yıldırım 1965 Nusaybin doğumludur.
1988 yılında Almanya'ya göç etmiştir. Almanya'da bulunduğu sırada da Nusaybin ile hiçbir zaman bağlarını koparmayan Yıldırım evli ve çocuk babasıdır.
Hem Türkiye hem de Almanya vatandaşı olan Yıldırım, Türkçe yanı sıra Almanca dil eğitimini de Almanya'da tamamlamıştır.
Dil eğitiminden sonra Meslek ve Ticaret Okuluna yazılan Yıldırım Ticaret Hukuku ve İlişkileri bölümü tamamlayıp uluslararası arenada otomotiv sektöründe hızla ilerlemiş olan Alman Otomotiv devleri ile anlaşıp kendi firmasını kurmuş, otomotiv sektöründe ithalat ve ihracata başlamıştır.
Ticaret hayatı ve iş dünyasının yanı sıra toplumsal duyarlılığa sahip Halkçı bir birey olarak da toplumun sorunlarını çözmeye yönelik zaman ayırıp maddi ve manevi her desteği sunan Yıldırım, barışçıl bir yaşam, demokrasi ve Özgür Yaşam anlayışından hiçbir zaman ödün vermemiş, her yerde bunun savunucusu olmuştur.
Dünyanın çeşitli ülkelerinde ve kentlerinde bulunan Yıldırım hem yönetim şekilleri hem de kentsel faaliyetler üzerine bolca kafa yormuş, tüketim üzerine değil daha çok üretebilen, kendi kendine yetebilen, merkeze bağımlı olmayan bir belediyecilik anlayışını hayata geçirmek istemektedir.
Bunun yanı sıra mevcut Nusaybin Belediyesinin içinde bulunduğu durum beni etkilemiş olup hizmet aşkı anlayışıyla projeleri arasında Nusaybin ve Avrupa'daki yapacağım kardeş belediyecilik anlayışıyla beraber Nusaybin'in kalkınması için hep birlikte hareket ederek el ele vereceğiz.
Partimiz ve Nusaybin halkımız uygun gördüğü takdirde herkese her kesime hitap edecek bir belediyecilik anlayışıyla HDP'den Nusaybin Belediyesi Başkan aday adayı oldum."