POLİTİKA Haber Girişi : 18 Şubat 2019 17:48

Hamidi’den Eğitim Bir Sen ve Şoförler Odasına ziyaret

Hamidi’den Eğitim Bir Sen ve Şoförler Odasına ziyaret
Ak parti Nusaybin Belediye Başkan Adayı Mehmet Hadi Hamidi, Eğitim Bir Sen Nusaybin temsilciliği ile Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti.

Ak parti Nusaybin Belediye Başkan Adayı Mehmet Hadi Hamidi, Eğitim Bir Sen Nusaybin temsilciliği ile Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti.

Beraberindeki Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, SKM Başkanı ve Parti yöneticileriyle Eğitim Bir Sen temsilciliğine gelen Hamidi, İlçe Temsilci Mehmet Şefak Kavak ve yöneticiler tarafından karşılandı.31 Mart’ta yapılacak mahalli seçimler için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Hamidi, Nusaybin’in Ak Belediyecilikle tanışması için var güçleriyle çalıştıklarını kaydetti.

-HAMİDİ: “BİZ KAZANIRSEK NUSAYBİN KAZANIR”

Sendika yönetimini kendini tanıtan Ak Parti Adayı Hamidi, kendilerinin de eğitimci ve seyyid bir aileden geldiğini bildirdi. Hamidi: “Biz Seyyid, eğitimci bir aileyiz. Aileden dedelerimiz, babalarımız yıllarca eğitimle uğraştı. Böyle kutlu bir yola çıktık. Nusaybin için desteklerinizi istiyoruz. Burada doğduk, büyüdük burada yaşıyoruz. Yanlış yapma lüksümüz yok. Herkese gönlümüz, kapınız açıktır. Kazanırsak hepimiz kazanırız kaybedersek sadece biz değil memleket kaybeder” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel de gün birlik ve kardeşlik günü olduğunu söyledi.

Herkesin gönlüne, oyuna talip olduklarını ifade eden Özel: “Nusaybinlilerin bu kez de bizi denemesini istiyoruz. Biz gönül belediyeciliğine talibiz. Adayımız ailesiyle, geçmişiyle Nusaybin’e yakışır bir adaydır. Fitne fesatçılara izin vermeyeceğiz. Gün kardeşlik günüdür. El birliği ile herkes elini, parmağını gövdesini taşın altına koyması gerekir” şeklinde konuştu.

-KAVAK: “BİZ OLAYA DAVA OLARAK BAKIYORUZ”

Ak Parti Nusaybin Belediye Başkan Adayı ve ilçe yönetiminin kendilerini ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Eğitim Bir Sen Nusaybin temsilcisi Mehmet Şefak Kavak, kurulduğu günden buyana Ak Parti’nin çalışmalarını desteklediklerini belirtti.

15 Temmuz darbe girişiminde Eğitim Bir Sen’in ülke geneli büyük duruş gösterdiğini ifaden eden Kavak: “Hepimiz aynı gemideyiz. İstikametimiz, davamız birdir. Biz olaya dava olarak bakıyoruz. Biz küçük hesaplarla değil resmin büyüğüne, Türkiye’nin geleceğine bakıyoruz. Memleketimizin, vatandaşlarımızın kazanacağı bir seçim olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kulandı.

-ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI ZİYARET EDİLDİ

Ak Parti Nusaybin Belediye Başkan Adayı Hamidi, İlçe Başkanı Özel ve beraberindeki partililer, Eğitim Bir Sen ziyaretinden sonran Nusaybin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Gündoğdu’yu ziyaret etti.