ASAYİŞ Haber Girişi : 23 Aralık 2019 10:56

Elektrik şebekesini çeken personelin kürekle vurduğu şahıs yoğun bakımda

Elektrik şebekesini çeken personelin kürekle vurduğu şahıs yoğun bakımda
Nusaybin'de yer altı elektrik şebekesini çeken şirket personelinin kürekle kafasına vurduğu vatandaş yoğun bakıma alındı.

Nusaybin'de yer altı elektrik şebekesini çeken şirket personelinin kürekle kafasına vurduğu vatandaş yoğun bakıma alındı.

Alınan bilgilere göre, Barış Mahallesi Ozan Sokak üzerinden elektrik şirketi müteahhidine ait personeller tarafından yer altı elektrik hatları yapıldığı sırada içme suyu şebekesi patladı.

Bu sırada mahalle sakinleri ile elektrik şirketi personelleri arasında sözlü tartışma ve arbede çıktı.

Elektrik şirketine ait personelin kürekle kafasına vurduğu esnaf Zafer Aksu yaralandı. Mahalle sakinleri ve sağlık personelleri Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılan Zafer Aksu, yapılan ilk müdahalesinden sonran Kızıltepe'ye sevk edildi.

Yoğun bakıma alınan Aksu'nun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yanda olay sonrası polis tarafından elektrik şirketi personeli gözaltına alınırken soruşturma sürüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Denetim sıfır23 Aralık 2019 17:26

    şirket ne güvenlik ònlemi alıyor ne de insanların kazılan yerin karşına geçmesi için mini seyyar köprü kuruyor.daha öncede yaşlı bir bayan kazılan yerin karşısına geçmeye çalışırken bacağını kırmıştı.bunları denetleyen yok.nusaybin sahipsiz şehir.adamlar hem suçlu hem güçlü.başka şehirlerde önce vatandaş ön planda.nusaybinde ise buradan belirteyim hem sağlam yapılmıyor dandik en kalitesiz malzeme ve baştan savma alelacele yapılıyor.insanların hayatı tehlikeye atılıyor.sırf ihaleyi alanlar çok kazansın diye.

  • MemocaNsb23 Aralık 2019 12:32

    Ahbe Kardeşim Milleti soyan Elektrik şirketi için kendini ve adamı yaktın. geçmiş olsun artık.