SPOR Haber Girişi : 20 Nisan 2019 20:34

Eğitim Sen Turnuvası Sedat Atiz ve ailesine adandı

Eğitim Sen Turnuvası Sedat Atiz ve ailesine adandı
Nusaybin'de 13'üncü düzenlenen Geleneksel Halı Saha Futbol turnuvası, geçtiğimiz günlerde geçirdikleri trafik kazasında 6 kişilik ailesiyle birlikte hayatını kaybeden Öğretmen Sedat Atiz ve ailesine adandı.
Eğitim Sen Turnuvası Sedat Atiz ve ailesine adandı

Nusaybin'de 13'üncü düzenlenen Geleneksel Halı Saha Futbol turnuvası, geçtiğimiz günlerde geçirdikleri trafik kazasında 6 kişilik ailesiyle birlikte hayatını kaybeden Öğretmen Sedat Atiz ve ailesine adandı.
Turnuvanın Finali Hakana Olimpik Spor Kompleksinde düzenlendi. Yapılan maçların sonunda Emire Gözü Anadolu Lisesin Şampiyon olurken Duruca Okulları ikinci ve Atatürk İlk - Ortaokulu da üçüncü oldu.

 - ÖDÜL PROGRAMI DÜZENLENDİ

Maçların ardından ödül programı düzenlendi. Programda konuşan Eğitim Sen Nusaybin temsilcisi Abdullah Gökçe, "13'üncü Geleneksek Halı Saha Futbol turnuvamızı daha önce Nusaybin'de görev yapan ve Kızıltepe'de görev yaptığı sırada trafik kazasında yaşamını yitiren Öğretmen arkadaşımızı Sedat Atız ve ailesine adıyoruz. Turnuvamızın isminden de anlaşılacağı gibi dostluk ve dayanışma turnuvasıdır. Turnuva ile birlikte kamu görevlerinde bulunan arkadaşlarımızın arasında kaynaşma oldu. Özellikle son turnuvamız çok güzel geçti. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, turnuvada mücadele eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.
Nusaybin Belediyesi Eş Başkanları Nergiz ve Kut ise, "Turnuvanın adı dostluk ve dayanışmadır. Dostluk ve Dayanışmamız her zaman bol olsun. Bizi davet ettiğinizi için ayrıca teşekkür ediyorum Turnuvada şampiyon olan takımı da ayrıca tebrik ediyorum. Spor dostluktur, spor kardeşliktir. Barışın öncelikle Ortadoğu’ya, ülkemize bütün dünyaya gelmesini temenni ediyoruz" ifadelerini kullandılar.
Turnuvada dereceye giren takımlara Nusaybin Belediyesi Belediye Başkanı Av. Semire Nergiz, Eş Başkan Ferhat Kut, Eğitim Sen Mardin Şube Başkanı Mustafa Bozan ve Eğitim Sen eski Nusaybin temsilcisi Necdet Aslan tarafından Kupa ve Plaket verildi.