POLİTİKA Haber Girişi : 29 Kasım 2018 19:49

Bayram Kayık, Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı

Bayram Kayık, Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı
Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Bilgi İşlem eski Daire Başkanı Bayram Kayık, HDP'den Nusaybin Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı.
Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Bilgi İşlem eski Daire Başkanı Bayram Kayık, HDP'den Nusaybin Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı.
HDP Mardin il teşkilatına gelen Kayık ve beraberindekiler, Seçim Komisyonu yöneticileriyle görüştü. Kayık daha sonra Nusaybin Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.
Uzun yıllar Nusaybin Belediyesinin birçok biriminde görev yapmış ve 2004 ile 2014 yılları arasında İtfaiye Müdürü olarak görev yapan Kayık, Mardin Belediyesinin Büyükşehir olmasından sonra burada önemli daire başkanlıkları görevlerinde bulunmuştu.

Bayram Kayık Kimdir?
“09.01.1973 Nusaybin doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Nusaybin’de tamamladım.
Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum.
Nusaybin Belediyesinde 1994 yılında memur olarak göreve başladım. 
Sırasıyla Fen İşleri Mühendisliği, Yazı İşleri Müdürlüğü ve İktisat İşleri Müdürlüğünde çalıştım. Daha sonra Kültür ve Halkla İlişkiler Biriminde, birim sorumlusu olarak görev yaptım. 2004 ile 2014 yılları arasında da İtfaiye Müdürü olarak görev yaptım. 
Mart 2014 Yerel Seçimleri ile beraber Mardin Belediyesi, Büyük Şehir Belediyesi statüsüne geçince İtfaiye Daire Başkanlığı görevine atandım. Bu görevi yaparken belirli aralıklarla Destek Hizmetleri, Zabıta, Ulaştırma ve Muhtarlar Daire Başkanlıkları görevlerine de vekaleten baktım.
03 - 2016 tarihinde Bilgi İşlem Daire Başkanlığına asaleten atandım. Bu görevi yaparken 22 Kasım 2016 tarihinde 677 sayılı KHK ile görevimden ihraç edildim. 
2002 - 2004 yıllarında Mardin Tüm Belediye Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) Temsilciliği Örgütleme Sekreterliği görevi ve 2004 - 2014 yılları arasında da dört dönem Nusaybin TÜM BEL- SEN Baş Temsilciliği görevini yaptım. Mayıs 2017 tarihinde yapılan TÜM BEL-SEN Merkez Genel Kurulunda Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu (KESK) Genel Meclis Üyeliğine seçildim. Halen bu görevi yürütmekteyim.
Evli ve iki çocuk babasıyım.”