POLİTİKA Haber Girişi : 14 Mart 2011 16:10

Abdurahman Ay, Ak Parti'den aday adaylığını açıkladı

Abdurahman Ay, Ak Parti'den aday adaylığını açıkladı
Mardinli İşadamı Abdurahman Ay, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti), Mardin Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.
Nusaybinim.com Haber servisi
Mardin’li  İşadamı Abdurahman Ay, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti), Mardin  Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Haber ekibimize açıklama yapan Ay, hizmet için aday adayı olduğunu söyledi.    
     Mardin  ve bölgesinde dürüstlüğü, başarıları, çalışkanlığı ve aktif girişimci bir yapıya sahip oluşuyla tanınan bir konuma gelen İş Adamı Abdurahman Ay, tavsiyeler üzerine aday adaylığını kamuoyuna duyurdu.
     Abdurahman Ay , “Öncelikle kendime olan güven, çalışkanlığım, çevrem, kamuoyu takdiri ile görüşme ve istişarelerden sonra aday adaylığımı açıklıyorum. Milletvekili olmak için halkın sevgisini, takdirini kazanmış olmak şart. Kimse ile kavga etmeden, gürültü çıkarmadan, partisine yakışan ve gerçek anlamda halkına hizmet verebilecek meziyetlerle siyasi arenada yerimi AK Parti'de aldım.
Yapıcı, mutlak hizmetleri getirebilmek, toplumda yer edinebilmek, dürüst olmak ve halktan biri olarak AK Parti'den Aday adaylığımı saygıdeğer kamuoyu ile paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Zorlu ve meşakkatli bir yaşam sonrasında Mardin  ve bölge halkına  ve tüm insanlarımıza beklenen gerçek anlamdaki hizmetlerin getirilmesine kendimi adayacağım. Siyasi yaşamda yer almamda ve AK Parti'den Mardin Aday Adayı olmak konusunda ilk andan itibaren bana teveccühlerini gösteren, çevreme, dostlarıma, kamuoyuna teşekkür ediyorum. Halkımızın teveccühünü asla boşa çıkarmayacağım. Siyasette kavga ve gürültüden ziyade barışçı, kendini halkına ve seçmenine adayan, sözde değil özde hizmetler ile memleketine sahip çıkan bir milletvekili olacağım. Tüm halkımıza, partililerimize ve kamuoyuna sonsuz saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
     AK Parti Milletvekilliği konusunda hak eden bir adaylık yapısına sahip olan İş adamı Abdurahman Ay  iddialı açıklamaları ile kendisine olan güveni yansıtırken, aday adaylar ve mevcut milletvekilleri arasında en şanslı konumda bulunduğu alınan bilgiler arasında.”/ Nusaybinim.com