MARDİN Haber Girişi : 11 Mayıs 2012 15:30

ABD Ordusunun Korkunç Mekke Planı!

ABD Ordusunun Korkunç Mekke Planı!
Amerikan ordusunun subay adaylarına verdiği, sözde "İslamla Savaş" dersinde kullanılan ifadeler şoke ediyor.
Amerikan ordusunun subay adaylarına verdiği, sözde "İslamla Savaş" dersinde kullanılan ifadeler şoke ediyor.

Amerikan ordusunun subay adaylarına İslam ile topyekun savaş dersi verdiği ortaya çıktı. İslam ile gerekirse topyekun savaş için geleceğin subay adaylarına eğitim gördükleri askeri okulda Hiroşima taktiğinin dahi kullanabileceği öğretiliyor.

Noah Shachtman ile Spencer Ackerman isimli gazetecilerin ele geçirdiği ders içeriğinde şoke edici ifadeler yer alıyor. Wired isimli dergide yayınlanan habere göre Amerikalı komutan 1,4 milyara ulaşan Müslümanlara dikkat çekerek, "Amerika'yı İslamcı teröristlerden korumak" için Hiroşima'da olduğu gibi atom bombası kullanılarak topyekun savaşılabileceğini savunuyor.

Amerikan Genelkurmayı'na bağlı Kurmay Akademisi'nde verilen dersin içeriği dün ilk defa gün yüzüne çıktı. Amerikan askerlerine İslam düşmanlığını körükleyen derslerin verildiği fakat Savunma Bakanlığı tarafından Nisan ayında ilk kez kabul edilmiş fakat bunların müfredatan kaldırıldığı belirtilmişti. Ancak Savunma Bakanlığı subayların eğitiminde verilen İslam düşmanlığına dair derslerin içeriği hakkında bilgi vermemişti.

DOOLEY, MEKKE VE MEDİNE'Yİ DE BOMBALAMAYI HEDEFLİYOR

Virginia eyaletinde bulunan okulda Yarbay Matthew A. Dooley tarafından verilen derslerin içeriği son yıllarda Batı dünyasında artan İslam düşmanlığının tipik örneklerinden. İslam'ı "barbarlıkla" itham eden Dooley, derslerinde yine Müslümanları "dönüştürebilmek" için 4 aşamalı bir de savaş planı öneriyor.

İslam'ı "sapkın din" kategorisine almayı öneren Dooley, Suudi Arabistan'ı da "aç bırakmak" gerektiğini savunuyor. Hızını alamayan Dooley, Hiroşima, Nagazaki'deki saldırıların Mekke ve Medine'de tekrarlanmasını istiyor.

Savaş dönemlerinde sivilleri koruyan uluslararası hukuk antlaşmasının artık geçerli olmadığını ileri süren Dooley, Müslümanların hepsini "El Kaide gibi fanatik ve tehlikeli" olarak nitelendiriyor.

Müslümanların doğasında şiddetin var olduğunu öne süren Yarbay Dooley, tüm Batı'nın İslam'a karşı savaşma fikrinin ise çok mümkün olmadığı görüşünde. Dooley, "Batı dünyasını İslam ile topyekün savaş kararına ikna için yapabileceğimiz çok şey yok." diye sızlanıyor.

Dooley'in bazı İslam düşmanlarını da derslerine davet ederek propaganda yaptırdığı öğrenildi. Wired dergisinde yer alan belgelere göre Dooley, Başkan Barack Obama'nın 2008 yılında adaylığı için 'Bin Ladin'in rüyasındaki aday' benzetmesini yapan Shireen Burki'yi de konferans vermek için davet etmiş. Konferans için yine İslam düşmanlığı ile isim yapmış Stephen Coughlin de çağırılmış. Coughlin verdiği konferansta öğrencilere, Mısır'da Hüsnü Mübarek, Libya'da ise Muammer Kaddafi'nin El Kaide tarafından devrildiğini ileri sürmüş. Yine Müslümanları hedef alan açıklamaları ile tanınan FBI (Federal Soruşturma Ofisi) yöneticilerinden John Guandolo da konferans veren isimlerden.

PENTAGON SORUŞTURMA BAŞLATTI

Joint Forces Staff College'da İslam karşıtı dersi veren yarbay Matthew A. Dooley açığa alındı. Pentagon'un bu konuda başlattığı soruşturmanın sonuçlarının ay sonunda açıklanacağı belirtildi.