SPOR Haber Girişi : 14 Nisan 2018 20:03

12. Eğitim Sen Futbol Turnuvası sona erdi

12. Eğitim Sen Futbol Turnuvası sona erdi
Nusaybin Eğitim Sen temsilciliği tarafından düzenlenen 12. Geleneksel Eğitim Sen dostluk ve dayanışma turnuvasından Emire Gözü Anadolu Lisesi şampiyon oldu.
Nusaybin Eğitim Sen temsilciliği tarafından düzenlenen 12. Geleneksel Eğitim Sen dostluk ve dayanışma turnuvasından Emire Gözü Anadolu Lisesi şampiyon oldu.
Hakan Olimpik Spor Kompleksinde düzenlenen final maçında BCT Mühendislik ile Emire Gözü Anadolu Lisesi karşılaştı. Maçı 3-2 kazanan Emire Gözü Anadolu Lisesi turnuvada şampiyon oldu.

-ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
Şampiyonluk maçı sonrası ödül töreni düzenlendi. Turnuvada şampiyon olan Emire Gözü Anadolu Lisesi, ikinci olan BCT Mühendislik, Üçüncü olan Yıldırım ilk ve Ortaokul, Centilmen takım Atatürk İlk ve Ortaokul takımlarına kupa ve madalyaları KESK Genel Meclis Üyesi Necdet Aslan, Eğitim Sen Üyesi Cemal Kızar, Simurg Cafe sahibi Orhan Yıldız, Mehmet Kadam ve Emrullah Ocak, Sponsorlara ise teşekkür plaketleri Eğitim sen temsilcisi Abdullah Gökçe tarafından verildi.

-"AMACIMIZ DOSTLUK VE DAYANIŞMADIR"
Turnuva sonrası açıklama yapan Eğitim Sen Nusaybin temsilcisi Abdullah Gökçe, 12. geleneksel halı saha futbol turnuvasının sona erdiğini kaydetti.
Gökçe şöyle konuştu:
"Turnuvamızın amacı kurumlar arası dostluk ve dayanışmayı pekiştirici olması itibariyle önem taşımaktadır. Gerek yoğun katılım gerekse gösterilen ilgi ve alakadan dolayı amacımıza ulaşmış bulunmaktayız.
Özellikle son dönemde bölgemizde ve Ortadoğu’da yaşanan kaygı verici olaylar ve ülkemizde alanımızla ilgili dünyanın hiç bir yerinde örneği olmayan performans değerlendirmeleriyle öğretmenlerin itibarsızlaştırmaya çalışıldığı, okullarda iç huzuru bozmaya yönelik öğretmenler arası rekabeti getirecek, öğretmenle öğrenciyi ve öğretmenle veliyi karşı karşıya getirecek uygulamaları bir nebze olsun ber taraf etme adına yaptığımız bu tür etkinliklerle öğretmenler arasında ve diğer kurumlarla dayanışmayı ve dostluğu geliştirmek şiarıyla gerçekleştirdiğimiz turnuva sonlanmış bulunmaktadır.
Katılım sağlayan tüm takımlara, turnuvaya desteklerini esirgemeyen ana sponsorlarımız Simurg Cafe - Restaurant, Kadam Market, Alfabe Kırtasiye, Aslan Yapı Denetim, Emek Kırtasiye ve Kahve Evine çok teşekkür ediyoruz."